14
Oct
09

What I want to have in my birthday

My birthday is coming up! October 23rd, 2009, I will be 21 years old woman (or still a girl?), nyah nyah nyah! Masih 1 minggu lebih lagi sih, tapi pengen make a wish, or some wishes? hoho, wishes aja deh! Setahun sekali inii

Oh God, You Are The Pray Listener and Maker, there are some things that I want in my birthday:

1. GPS

I am not a gadget freak, but I realy want it NOW!! I am so blind-map, especially in this condition, in SURABAYA. Gilaaa, mau ke supermarket terdekat aja nyasar, mau ke kantor nyasar sampe hampir ke bandara (kantorku ada di 30 km dari bandara, kalo nyasar jadi 60km!!!). I really really need this thing, but it’s tooooooo expensive according to m economic condition :p

2. IPOD

I am a music lovaaahhh, hey hoy!! Actually, I do need this because I like the look of IPOD, so yummy, especially IPOD in pink!! Pengeeeennnnnnn!! Dari jaman jebot sampe detik ini, belom juga kesampean. Dulu rencananya mau nitip kakakku yang kuliah d Jepang, kan mau balik ke Indo, eh ga kesampean lagi, malah jadinya nitip kamera digital (I need this so much in that condition), jadilah aku tak ber-IPOD😦 WANT IT!!

3. Credit Card

In this yeaar, I will be 21!!!! I am legal!! Finally I can make my own credit card, and thank God I already have a job, so I can propose it! Knapa credit card? Karenaaa, tergiur sama penawaran potongan harganya yang gila-gilaan! Nyadar juga sih sebenernya jadi korban marketing bank. tapi tetep aja ngiler.

Ada dua credit card yang mau kubuat, yaitu credit card BCA sama mandiri. Pengen banget bisa dapet buy 1 get 1 free-nya 21!!!!! Sumpah dari jaman baheula cost terbesar aku tuh ya di nonton, bayangin aja tiap minggu bisa nonton di bioskop sampe 4 kali, huuuff, emang udah addicted!

Trus kalo untuk mandiri, pengen makan-makanaaannn!! Banyak banget promosi mandiri untuk cafe-cafe dan resto, sumpah ngileerrrrr!! I will get it!!

4. MacBook

Macbook, apapun jenisnya mauuuu! Sebenernya ga tertarik sama tampilan, or fitur, or apapun yang aneh-aneh sih, tapi yang pengen banget tuh karena kalo buat presentasi pake macbook jadi bagus bangeeeeeeeeeeett! I really need it for my MT presentation🙂

5. 20 potong dresses mango dan zara

Pengen banget tiba-tiba kelimpahan duit atau dapet voucher belanja dress super manis dari zara and mangooooo, I am their big fans! Suka mupeng kalo lewat zara sama mango pas ga lagi sale, pengen banget ke eropa lagi, especialy ke barcelona, kota yang menjual baju zara seharga 15 ribuuu rupiaaahh!!! (I bought 15 pieces ZARA clothes there for 15 euro only). Walaupun gajian, I have promised that I will save 70% of my salary!! Jadi ga bs berfoya-foya……

6. Surprise

Surprise from my friends, my family, or my boyfriend will be the sweetest thing in my birthday🙂

I love my life, and I thank to God for everything in my life, before and after life too🙂


1 Response to “What I want to have in my birthday”


  1. August 25, 2016 at 5:06 am

    You really make it seem really easy along with your
    presentation but I to find this topic to be actually one thing that I believe I would by no means
    understand. It kind of feels too complex and extremely huge for me.
    I’m having a look forward on your next put up, I’ll attempt
    to get the dangle of it!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


October 2009
M T W T F S S
« Aug   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pleasestopthetime

More Photos

%d bloggers like this: